+355674222777 info@besiagency.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+355674222777 info@besiagency.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Shpella e Pellumbasit

0
Per vetem €8
From$8
Per vetem €8
From$8
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

403

Keni Pyetje?

Mos hezitoni të na telefononi. Ne jemi një ekip ekspertësh dhe jemi të lumtur të bisedojmë me ju.

+355674222777

info@besiagency.com

1 ditore
Tirane
Shpella e Pellumbasit
Detajet e Turit

Shqiperia eshte nje vend i vogel, por me vlera natyrore te medha dhe mjaft terheqese  jo vetem vendesit por dhe te huajt.

Destinacioni yne i rradhes do jete Shpella e Pellumbasit qe ndodhet vetem 25 km larg Tiranes.  Eshte nje vend terheqes per nga natyra e vecante, qe e karakterizon, si edhe vendodhja e saj jo larg kryeqytetit.  Eksplorimet e kryera në bashkëpunim me grupin speleologjik të Faences (Itali), evidentuan vlera të shumta shkencore dhe turistike me rëndësi ndërkombëtare.
ITINERARI:

Nisja do te jete ne memgjes nga ish kafe Flora.

Rruga qe do te pershkruajme do te jete nje pjese me makine e me pas do te vazhdojme me nje rruge rurale, jo  te lehte, por dhe shume te bukur per shkak te natyres qe na rrethon . Gjate ketij udhetimi ne  kemi mundesi te vizitojme dhe kanionin e Erzenit.

Erzenit eshte nje nder shume bukurite natyrore qe ka vendi yne. Nje pjese e mire e tij ndodhet poshte Shpelles se Pellumbasit me nje gjatesi gati 2.5 kmItinerari:

Veshja duhet te jete sa me sportive dhe kepuce te pershtashme per ecje .  Me vete duhet te  keni dhe nje elektrik dore si dhe uje dhe ushqime energjitike.

Cmimi per person eshte 1,000 leke per minimum 15 persona.

1.Dhe perfshin transportin vatje-ardhje

2.Shoqerues nga agjensia

Na kontaktoni per grupe edhe te vogla……

Photos