+355674222777 info@besiagency.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+355674222777 info@besiagency.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Hiking ne Korab

0
Korabi
From$65
Korabi
From$65
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

449

Keni Pyetje?

Mos hezitoni të na telefononi. Ne jemi një ekip ekspertësh dhe jemi të lumtur të bisedojmë me ju.

+355674222777

info@besiagency.com

2 nete/3 dite
Tirane
Korab
Rrugetimi

Ejani të eksploroni me ne rajonin më të pazbuluar dhe tradicional në Shqipëri. Mali i Korabit ndodhet ne pjesen verilindore të Shqipërise. Rajoni ofron trekking të shkëlqyer, hiking, mountain biking, kalerim, madje edhe peshkim. Mikpritja tradicionale e rajonit është e njohur për ngrohtësinë e saj ndaj vizitorëve.

Turneu ynë në Malin e Korabit (2764m), mali më i lartë në Ballkan dhe kullota alpine ofrojnë pamje fantastike dhe mundësi për të eksploruar florën dhe faunën. Turi udhëhiqet nga një guide lokale.

Turneu është sugjeruar që të behet nga maji deri në shtator.

Perfshihen ne Cmim

  • Akomodimi per 2 nete ne Bujtine
  • Mengjesi dhe darke ne Bujtine.Dreka e paketuar
  • Transport Tirane-Peshkopi-Tirane
  • Guida
Intenerari

Dita 1Akomodimi ne Bujtine

Nisja behet diten e premte (orari i nisjes opsional), nata e pare eshte akomodimi ne Bujtine ne Peshkopi ose ne Radomire. Darka sherbehet ne Butjine.

Dita 2Ngjita drejt Korabit

Mengjesi eshte ne oren 07:00 sepse ngjita drejt Korabit duhet te filloje para ores 9 te mengjesit. Ngjitja e Korabit mund te arrihet brenda 5 oreve dhe zbritja rreth 3 ore. Gjate udhetimit do te kete ndalesa te shkurta per te pushuar dhe konsumuar uje/ ushqim. VEMENDJE: Veshjet duhet te jete te posacme per ecje te kesaj kategorie, me vete duhet te keni fruta te thata, cokollata, banane dhe uje. Pasdite vone behet kthimi ne Bujtine, kosumimi i vaktit te darkes.

Dita 3 Kthim ne Tirane

Pas kosumimit te mengjiesit, behet gati per kthim ne Tirane.